guldgnistrande

Älskade barn. Livet på jorden går runt i cirklar. Runt, runt som en spiral. Under en längre tid har mänskligheten levt i mörkret. Levt i glömska. Glömt bort vem ni är.

Då och då har guldgnistrande själar kommit till jorden för att påminna er. Påminna er om vem ni är. Vem vi alla är.

Många gånger har ni hånat dem. Många gånger har ni förskjutit dem. Många gånger har ni skadat dem.

Denna gång är det annorlunda. De guldgnistrande själarna finns nu över hela er jord. Fler och fler vaknar upp för varje dag som går. Börjar sprida det skinande guldet omkring sig. Förvandlar allt bly omkring sig till guld.

Alla har ni någon guldskimrande själ i er närhet, vare sig ni ser denna själ eller inte.

En del av er som läser denna text strålar redan av guld. Denna bok kommer att få ännu fler av er att börja skimra i guld. Och ännu, ännu fler kommer att vakna upp av det guldskimmer som ni kommer att sprida omkring er under er fortsatta vandring här på jorden.

Förvandlingen börjar i ditt hjärta. Här och nu.

Välkommen hem.

***

I höstas var det två år sedan gudinnan bad mig att kanalisera texterna till denna bok. Tiden därefter kom texterna, en efter en efter en. Det blev till slut 124 texter som tillsammans skapar boken Ett brev från gudinnan, ett brev från henne till oss.

Det var minst sagt transformerande att kanalisera denna bok. Gamla känslor kom upp till ytan. Gamla minnen vaknade till liv. Gamla sanningar fick nytt liv. Jag grät så många tårar, så många tårar. Och längs vägen vaknade guldet mer och mer till liv i mig. Guldet som är den gudomliga gnista vi alla har i hjärtat. Den gudomliga kärleken. Den vi alla är innerst inne.

Jag har läst boken så många gånger sedan dess. Varje gång går den djupare och djupare. Transformerar mer och mer. Ja, den förvandlar blyet i mig till guld.

Jag ser nu hur den djupare meningen med denna bok är just att väcka upp guldskimret inom oss. Väcka upp den gudomliga gnistan inom oss. Väcka upp kärleken inom oss. Hjälpa oss att hitta hem till den vi är. Hem till den vi alla är.

Kanske kallar hon även på dig, i ditt hjärta. Varmt välkommen att köpa boken av mig.

Guldet i mig ser guldet i dig.

(Från 2020-12-16)