cirkelnsmagi
I en tid då vårt samhälle bara snurrar fortare och fortare mot sin egen avgrund, då är det tid för oss att hitta tillbaka till våra rötter. Till vår kontakt med jorden, månen och stjärnorna. Till vår kontakt med bergen, skogen och sjöarna. Till vår kontakt med vårt hjärta, vår själ, vår inre gudinna.

I fredags stod jag barfota på ett berg och trummade för fullmånen när hon steg upp över skogen. Magiskt. Jag kände hur människor stått där sedan urminnes tider. Forntida minnen väcktes i mig. Sånger steg upp inom mig. Känslor surrade inom mig.

Så mycket vi glömt. Så mycket vi tappat bort längs vägen. Med tiden är kommen för oss att hitta tillbaka. Tillbaka till vår kontakt med allt liv omkring oss, i oss, i himmel och i jord.

Cirkeln är magisk när det gäller att väcka upp gamla minnen, känslor, gåvor… Att mötas såsom vi gjorde förr. Trumresor, meditationer, lyssna till vårt hjärtas röst, rörelser, möten hjärta till hjärta, sjunga och dansa till trumman… Allt från hjärtat. Allt i kärlek. Varje cirkel blir som den blir, beroende på vilka som kommer. Vilka som känner kallet, och följer.

Vid höstdagjämningen måndagen den 23 september är det tid att mötas i gudinnecirkeln. Vid nästa fullmåne, söndagen den 13 oktober, är det tid att mötas i moder jord-cirkeln. Båda cirklarna är i Alnarp mellan Malmö och Lund.

Känner du en längtan inom dig? Varmt välkommen att vara med i cirklarna. Läs gärna mer om cirklarna på min hemsida eller i evenemangen som finns på min Facebook-sida.

(Från 2019-09-14)