maria magdalena

Jag är Maria Magdalena. Jag är den gudomligt feminina essensen. Jag är gudinnan. Gudinnan i dig, och gudinnan i alla du möter längs din väg.

För två tusen år sedan kom jag till jorden för att väcka upp det gudomligt feminina, och lägga grunden för det som sker i era dagar. I era dagar, då det gudomligt feminina vaknar upp igen.

Jag ber er släppa uppdelningen mellan det gudomliga och det världsliga, mellan det andliga och det fysiska. De är ett.

Det är ingen slump att #metoo kom i era dagar, och att kvinnor i tusental släpper skammen de burit i många år. Det är ingen slump att en ung kvinna startat en miljörörelse som sprider sig över jorden. Det är ingen slump att en kvinnlig världsledare på andra sidan jordklotet stiger fram och visar hur det är att vara en sann ledare i den feminina andan. Det är ingen slump. Det sker för att det gudomligt feminina vaknar i er, en efter en.

Ta emot mig i dig. Jag som är den du är i hjärtat. Ja, jag finns här inom dig. Jag är du. Livskraften. Kärleken. Visdomen. Modet. Omtanken. Ödmjukheten. Moderligheten. Allt som er jord så väl behöver i dessa dagar.

Ta emot mig i dig. Lägg en hand på ditt hjärta och en på din livmoder. Be mig att vakna upp inom dig. Ta emot mig, i den takt som just du är redo. Börja nu, och sitt en stund varje dag tills du känner mig pulsera i dig. Banka i dig. Älska i dig. Omfamna dig. Hjälpa dig.

Låt mig föra dig djupt in i kärleken i ditt hjärta. Låt mig föra dig djupt in i kraften i din livmoder. Låt mig föra dig till alla de systrar och bröder som kan hjälpa dig. Låt mig föra dig till alla de systrar och bröder som behöver din hjälp. Låt mig föra dig till frid. Låt mig föra världen till fred.

Ni står inför ett stort skifte på jorden. Ett skifte som förändrar allt i grunden. Skiftet sker inte av sig själv. Det sker tack vare var och en av er.

Jag tackar er från djupet av vårt gemensamma, bultande, kärleksälskande hjärta. Vi är ett.

*Kanalisering från Maria Magdalena*

(Från 2019-04-04)