om

Älskade barn. Hela ert samhälle är mitt i en förändringsprocess.

Ni har skapat ett samhälle där alla är förlorare. Jorden, barnen, djuren, de fattiga, de hemlösa – men även varenda en av er.

Så många av er har tappat kontakten med vem ni är. Ni sliter och släpar för att dra in pengar som ni i sin tur använder för att konsumera ännu mer. Ni sliter ut både er själva och alla i er omvärld.

Det håller inte längre.

Ni behöver stiga tillbaka.

Du behöver fråga ditt hjärta vad du verkligen behöver för att må bra.

Så många måsten ni skapat med åren är egentligen inga måsten, utan påhittade behov. Behov som skapar ännu fler behov i ett hamsterhjul som bara snurrar fortare och fortare. Den ena efter den andra av er snubblar runt i hjulet, för att till slut ramla av.

Se det inte som en svaghet om du har ramlat av hjulet. På många sätt är det ett sundhetstecken. Din kropp och ditt hjärta satte stopp.

Det är just i detta läge som många människor vaknar upp.

Börjar se att det är något som har gått väldigt snett i samhället.

Börjar förstå att det krävs en djupare lösning än att hoppa in i hamsterhjulet igen.

I den rika delen av världen konsumerar många människor för enorma summor, och bränner ut sig på kuppen. I stora delar av världen svälter människor ihjäl eller flyr från krig och förföljelse.

Ni är alla barn födda under samma måne. Samma sol lyser över er. Samma jord försörjer er.
Hitta tillbaka till grunden. Börja om. Skapa en värld som är hållbar för er alla.

***

Texten här ovan kommer från Ett brev från gudinnan, en bok jag kanaliserat från den gudomliga gnista vi alla har i hjärtat. Denna text kom till mig för två år sedan. Då hade jag ingen aning om att mänskligheten inom en snar framtid skulle bli avkastade från hjulet. Nu är det upp till oss. Hoppar vi in igen i hjulet, för att återigen snart bli utkastade, eller väljer vi att skapa en ny värld.

Nu kan jag se att den djupare meningen med Ett brev från gudinnan är att hjälpa oss att just skapa en ny värld, en hållbar värld.

Varmt välkommen att beställa boken

(Från 2020-11-22)