Hjärta
Älskade tonåring. Det är så mycket jag vill säga dig. Jag önskar att du kunde se hur fin du är. Hur värdefull du är. Hur perfekt du är, precis som du är. Men det gör du inte. Du skäms över hur du ser ut. Du skäms över den du är.

Älskade tonåring. Du växer upp i ett samhälle som styrs av det sårade maskulina. Ett samhälle där det gudomligt feminina är förtryckt på så många plan. Det är inget du känner till, utan du tror att det är dig själv det är fel på. Såsom när din kropp i alltför tidiga år började förvandlas till kvinna, och ditt liv förvandlades till en kamp för att dölja förändringen för alla i din omgivning. Som du skämdes över din nya kropp. Du hade så många strategier för att dölja den – bylsiga kläder, låta bli att duscha efter gympan, klippa bort hår, leka. Som jag önskar att du levt i en kultur där den blommande kvinnokroppen är något att fira, något att vara stolt över, såsom det var en gång i tiden här på jorden.

Älskade tonåring. Du var inte gammal när män började tafsa på din kropp och komma med nedlåtande kommentarer till dig. Jag önskar så mycket att du inte lyssnat till dem. Istället tog du deras ord för sanna och lät dem bli din sanning. Du ser inte längre ditt eget värde, utan låter män behandla dig därefter. Du ser inte den fina unga kvinna du är, värd att älskas.

Älskade tonåring. Gång på gång får du höra att du är för känslig och för tyst. Det kommer du att få höra långt upp i åren. Du tror på dem, och du skäms. Skäms över att du börjar gråta så lätt, och skäms över att du inte är en fena på att prata inför människor och vara i centrum. Ibland tar du på dig en mask och försöker vara som man ska vara, men masken faller alltid av förr eller senare.

Älskade tonåring. Jag önskar att du vetat att din känslighet och din tysthet är dina gåvor. Att det är din känslighet som gör att du känner den gudomliga kraften som strömmar genom allt. Att det är din känslighet som gör att du känner närvaron av varelser från andra dimensioner. Att det är din tysthet som gör dig till en fantastisk lyssnare som hör det andra inte hör. Att det är din tysthet som gör att du hör din själ viska till dig i ditt inre. Att det är din tysthet som gör att du hör livet viska till dig genom träden. Men ingen i din omgivning pratar om dessa upplevelser, och du tror att du inbillar dig dina upplevelser.

Älskade tonåring. Som jag önskar att du vetat sanningen. Sanningen är den att du inte kom till jorden för att passa in. Sanningen är den att du kom hit för att väcka upp det gudomligt feminina igen. En uppgift du delar med många tusen fina själar här på jorden. En uppgift du har glömt bort längs livets väg, men som ändå finns där inom dig.

Älskade tonåring. Åren framöver kommer du att steg för steg börja ta in dina gåvor och förstå att det är meningen att du ska använda dig av dem här på jorden. En dag kommer du att känna dig så vilsen över hur du ska få ihop de olika delarna av ditt liv att du vänder dig till universum och ber om hjälp. Det kommer att förändra allt. Det kommer att öppna din förmåga att kanalisera vägledning och healing från universum, från livet, från källan, från den gudomliga kraften, och med tiden även från änglar, mästare, moder jord, stjärnbröder och stjärnsystrar… Du kommer att vara förbryllad över att de tar kontakt med dig gång på gång, trots att du gör ditt bästa för att inte tro på dem. Med tiden kommer du att förstå att de är dina själsvänner och att ni tillsammans bestämt att du ska vara ett av deras språkrör här på jorden. Du är en av dem. De kommer att påminna dig om vem du är och vilken din uppgift här på jorden är.

Älskade tonåring. Steg för steg kommer du att bli mer och mer hel igen. Mer och mer dig själv igen. Du kommer mer och mer att acceptera din kropp och din feminina sida. Redan om några år kommer du att träffa en man som ser dig bortom dina föreställningar om dig själv. Han kommer att finnas vid din sida under din resa här på jorden. Tillsammans kommer ni att få tre härliga barn. Barn som kommer att väcka upp dig mer och mer till vad livet handlar om.

Älskade tonåring. Ibland kommer du att känna dig ensam om dina upplevelser. Det är då de kommer att dyka upp – dina systrar och bröder som också kommit hit till jorden med samma uppgift som dig. Ni kommer att påminna varandra om vem ni är och om er gemensamma uppgift här på jorden. Du är aldrig ensam. Du är omgiven av fina själar som älskar dig, både här på jorden och i andra dimensioner.

Älskade tonåring. Många gånger kommer du att tvivla på din uppgift här på jorden. Det kommer att vara några år på jorden då allt verkar gå i fel riktning. Då världen styrs av män som föraktar det feminina ännu mer än tidigare. Då våldet hänger i luften. Då orättvisorna blir större och större och större. Då främlingsfientligheten frodas. Tappa inte hoppet då. Det är de mörka sidorna av mänskligheten som kommer upp till ytan för att kunna släppas och läkas. Starka energier kommer då att flöda in över jorden för att underlätta läkningen. Då kommer du och dina systrar och bröder att stå där och vara de ljuspelare som jorden och mänskligheten behöver. Tillsammans kommer ni att förändra jorden till en plats där det gudomligt feminina har en plats igen, och med tiden även det gudomligt maskulina.

Älskade tonåring. Som jag önskar att du vetat allt detta, men det gör du inte. Så jag berättar det för dig nu, för än idag lever du inom mig. Du är jag. Jag är du. Jag vill att du ska veta att hur fin du är. Hur värdefull du är. Hur perfekt du är, precis som du är. Det är vi alla.