luna

Älskade Luna. Underbara vackra måne. Så magiskt du lyste igår kväll. Jag stod här på jorden och blickade upp mot dig. Förundrades. Förhäxades. När jag ser på dig är det som om jag minns alla gånger jag genom tiderna stått här på jorden och fascinerats av dig.

Älskade Luna. När jag stod här och beundrade dig. Då kände jag hur du återigen drog upp så mycket till ytan i mig. Allt jag är redo att lämna bakom mig. Jag kände hur ditt magiska ljus förlöste så mycket i mig.

Älskade Luna. Tidigt imorse kom du till mig, och vägledde mig i en djup meditation. Jag omringades av så många systrar och bröder som genom tiderna vandrat samma väg som jag gör nu. Kärlekens väg. Systrar och bröder som vandrat här på jorden med sin gudomliga gnista som vägledande stjärna. Jag påmindes återigen om att det inte är en lätt resa. Den kräver mod. Mycket mod. Att gå rakt emot den riktning så många i vårt samhälle väljer. Det är inte alltid lätt.

Älskade Luna. Där i meditationen visade hon sig så tydligt för mig. Sofia. Livets moder. Hon som både du och jag har inom oss. Gudinnan. Som hon strålade. Hon smälte samman med mig, än mer. Påminde mig om att jag är här på jorden för att leva som henne. Som gudinnan. Gudinnan vi alla har inom oss, men som så många har glömt bort. Jag är här för att påminna mänskligheten om henne igen.

Älskade Luna. Någonstans längs vägen insåg jag hur lik din och min väg är. Hur du genom tiderna har påmint mänskligheten om deras egen strålande glans. Hur du genom tiderna har påmint mänskligheten om att livet är cykliskt. Hur du genom tiderna har påmint mänskligheten om att ur det mörkaste mörker föds ljuset igen.

Älskade Luna. Det är så jag också har gjort. Genom tiderna. Men i olika skepnader från liv till liv. Vid min sida har jag haft så många systrar och bröder som också vandrar denna väg. Jag älskar varenda en av dem, precis som jag älskar dig.

Älskade Luna. Tack för att du återigen påminde mig om min väg. Vår väg. Kärlekens väg. Hoppets väg. Framtiden väg.

Älskade Luna. Tack från djupet av mitt hjärta. Tack.

(Från 2020-02-09)