alla helgon

Hoppas du får en härlig allhelgona-helg, samhain, halloween och fullmåne, eller vad än du väljer att fira.

Denna helg brukar jag bli vägledd till att ha ceremonier med mina förmödrar och förfäder. Så även detta år. Igår blev jag vägledd till till att tända ett ljus på mitt altare, och tacka alla mina förmödrar och förfäder för livet. Om det inte varit för var och en av dem, under tusentals och åter tusentals år, så hade jag inte fått äran att denna dag få vandra på denna jord i denna kropp. Ja, en känsla av tacksamhet fyller varenda cell i min kropp vid denna svindlande tanke.

I en djup meditation fick jag sen se alla mina förmödrar och förfäder stå i ring efter ring efter ring runt omkring mig. Det har jag fått uppleva förr, men då har de oftast visat sig i sin mänskliga skepnad. Igår visade de sig i allt sitt ljus. Vackra, strålande, gudomliga själar som strålade så mycket kärlek att tårarna strömmade nerför mina kinder.

Det var en sån underbart fin påminnelse. En påminnelse om att vi alla är just vackra, strålande, gudomliga själar. Att vi alla strålar kärlek, när vi släpper taget om alla de masker vi medvetet och omedvetet tagit på oss genom livet. Så istället för att klä ut oss denna helg, låt oss använda helgens magi till att ta av oss de masker vi bär. Kasta dem all världens väg. Och vara de vi är. Vackra, strålande, gudomliga själar. Och låt oss sedan tillsammans stråla värmande kärlek ut i vår mörka värld.

Kärleken i mig ser kärleken i dig.

(Från 2020-10-31)