Mossa

Healing

Jag förmedlar djupgående healing som hjälper dig att rena, förena och skapa balans i kropp, sinne, själ och hjärta. Healingen hjälper till att lösa upp blockeringar så att du än mer kan vara den du är i hjärtat.

Jag erbjuder healing på på distans eller i Hälsohuset i Alnarp i vackra Alnarpsparken mellan Malmö och Lund.

 

Praktisk information

Varmt välkommen att maila till mig för att boka tid för healing. Ange om du kan komma till mig i Alnarp eller om du vill ha distanshealing. Skriv några datum och tider då du är ledig. I Alnarp är jag främst på måndagar, tisdagar och torsdagar. Meddela även om det är något jag bör känna till om dig inför healingen.

 

Healing i Alnarp

Healing i Alnarp kostar 800 kronor. Betala via Swish (1232873677) eller bankgiro (802-4150) innan healingen. Ange ditt namn och healing som meddelande när du betalar. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till healing.

Kom gärna i god tid eftersom det kan vara svårt att hitta till Hälsohuset i Alnarp.

Du vilar skönt nerbäddad på en massagebänk under healingen. Efteråt pratar vi om dina och mina upplevelser under healingen, om du så önskar. Besöket brukar vara i runt en timme.

Ha gärna med en vattenflaska eftersom det är viktigt att dricka mycket vatten efteråt.

Ta gärna en promenad i Alnarpsparken efteråt för att låta upplevelsen sjunka in.

 

Distanshealing

Distanshealing kostar 600 kronor. Betala via Swish (1232873677) eller bankgiro (802-4150) innan healingen. Ange ditt namn och healing som meddelande när du betalar. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till healing.

Vid den bokade tiden lägger du dig ner och vilar och tar emot healingen. Jag brukar förmedla healing i runt 30-45 minuter. Efteråt mailar jag dig om att jag har förmedlat healingen samt om det var något speciellt som kom till mig under healingen.

 

Tiden efteråt

Det är ofta mycket som rensas ut under healingen och de närmaste dagarna efteråt. För att må så bra som möjligt under denna tid är det bra om du vilar så mycket du kan, dricker mycket vatten, äter nyttigt och är ute i naturen.

 

Mer healing?

Hör av dig när du känner att det är tid för healing nästa gång.

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.