Mossa

Moder jord-cirkel

Vi är fler och fler som känner moder jords kall inom oss. Vi längtar efter att skapa en skönare värld för oss alla. I moder jord-cirkeln möts vi hjärta till hjärta för att tillsammans fördjupa vår kontakt med moder jord.

I cirkeln lyssnar vi till vägledning från moder jord, lär känna hennes helande kraft, och ger kärlek till henne. Vi ägnar oss åt bland annat meditationer, trumresor, ceremonier, övningar, och sång och dans till trumma.

Du behöver inte ha några förkunskaper, och du kan när som helst bara vila en stund om du känner för det.

Moder jord-cirkeln är söndagen den 13 oktober klockan 13 i Hälsohuset i Alnarp mellan Malmö och Lund. Vi möts i Lilla salen på andra våningen. Under dagen kommer vi även att vara ute i Alnarpsparken om vädret tillåter. Vi slutar runt 16.

Ha på dig sköna kläder som du kan röra dig i. Ha med dig vattenflaska, papper, penna, utekläder efter väder, samt något att sitta på om vi är utomhus. Om du har en trumma får du gärna ha med den.

Varmt välkommen med din anmälan till contact@bridgebyemma.se. När du fått bekräftelsemail betalar du 300 kronor via swish (1232873677) eller bankgiro (802-4150). Ange ditt namn och moder jord-cirkelns datum som meddelande vid betalning.

Vill du köpa min bok Ett brev från gudinnan? Meddela mig i förväg så tar jag med en bok till dig.

Jag håller i moder jord-cirkel då och då i Alnarp. Om ni är en grupp som vill att jag håller i en moder jord-cirkel för er är ni varmt välkomna att höra av er. Vi träffas i Alnarp eller på någon annan plats i naturen där ni önskar. Du är även varmt välkommen att höra av dig om du exempelvis har en festival eller retreat och önskar att jag håller i moder jord-cirkel där.

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.