Mossa

Kärlekshealing

Varmt välkommen till mina sessioner med kärlekshealing på distans eller i Hälsohuset i Alnarp i vackra Alnarpsparken mellan Malmö och Lund.

Jag förmedlar djupgående healing som hjälper dig att rena, förena och skapa balans i kropp, sinne, själ och hjärta. Healingen hjälper till att lösa upp blockeringar så att kärleken kan flöda fritt och du än mer kan vara den du är i hjärtat. Healingen hjälper dig att lyssna till ditt hjärtas röst, och att vandra kärlekens väg här på jorden.

 

Praktisk information

Varmt välkommen att maila till mig för att boka tid för en session med kärlekshealing. Ange om du kan komma till mig i Alnarp eller om du vill ta emot kärlekshealingen på distans. Skriv några datum och tider då du är ledig. I Alnarp är jag främst på måndagar, tisdagar och torsdagar. Meddela även om det är något jag bör känna till om dig inför sessionen.

En session kostar 800 kronor. Betala via Swish (1232873677) eller bankgiro (802-4150) innan sessionen. Ange ditt namn och session som meddelande när du betalar. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till healing.

 

Session i Alnarp

Kom gärna i god tid eftersom det kan vara svårt att hitta till Hälsohuset i Alnarp.

Du vilar skönt nerbäddad på en massagebänk under healingen.

Efter healingen får du gärna prata om de upplevelser du hade under healingen och jag kan berätta om det som kom till mig under healingen.

En session brukar vara i runt en timme, ibland i upp till en och en halv timme.

Ha gärna med en vattenflaska eftersom det är viktigt att dricka mycket vatten efteråt.

Ta gärna en promenad i Alnarpsparken efteråt för att låta upplevelsen sjunka in.

 

Session på distans

Du bäddar ner dig på en skön plats och vilar under healingen. Efter healingen skickar jag e-post till dig där jag berättar om det var något speciellt som kom till mig under healingen, och du får även möjlighet att dela med dig av dina upplevelser om du så önskar.

Healingen brukar vara i runt 45 minuter.

 

Tiden efteråt

Det är ofta mycket som rensas ut under sessionen och de närmaste dagarna efteråt. För att må så bra som möjligt under denna tid är det bra om du vilar så mycket du kan, dricker mycket vatten, äter nyttigt och är ute i naturen.

 

Fler sessioner?

Du är varmt välkommen till en session eller till flera sessioner beroende på vad som passar dig. Lyssna till ditt hjärta om när det är tid för nästa session.

 

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.