Mossa

Kärlekshealing

Kallar ditt hjärta på dig? Längtar du efter att hitta hem till kärleken i ditt hjärta, och följa ditt hjärtas röst? Varmt välkommen till mina sessioner med kärlekshealing.

Jag förmedlar healing som hjälper till att väcka upp kärleken i ditt hjärta. Healingen hjälper till att lösa upp blockeringar i dig så att kärleken kan flöda fritt och du än mer kan vara den du är i hjärtat. Healingen hjälper dig att lyssna till ditt hjärtas röst, och att vandra kärlekens väg här på jorden.

Healingen hjälper dig även att skapa balans i kropp, själ och sinne.

Om du vill förmedlar jag även vägledning som hjälper dig på denna väg.

Jag erbjuder kärlekshealing på distans eller i Hälsohuset i Alnarp i vackra Alnarpsparken mellan Malmö och Lund.

 

Praktisk information

Varmt välkommen att maila till mig för att boka tid för en session med kärlekshealing. Ange om du kan komma till mig i Alnarp eller om du vill ta emot kärlekshealingen på distans. Skriv några datum och tider då du är ledig. I Alnarp är jag främst på måndagar, tisdagar och torsdagar. Meddela även om det är något jag bör känna till om dig inför sessionen.

En session kostar 800 kronor. Betala via Swish (1232873677) eller bankgiro (802-4150) innan sessionen. Ange ditt namn och session som meddelande när du betalar. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till healing.

 

Session i Alnarp

Kom gärna i god tid eftersom det kan vara svårt att hitta till Hälsohuset i Alnarp.

Du sitter i en fåtölj eller vilar skönt nerbäddad på en massagebänk under healingen.

Ha gärna med en vattenflaska eftersom det är viktigt att dricka mycket vatten efteråt.

En session brukar vara i runt en timme, ibland i upp till en och en halv timme.

Ta gärna en promenad i Alnarpsparken efteråt för att låta upplevelsen sjunka in.

 

Session på distans

Vid session på distans hörs vi av via e-post innan och efter kärlekshealingen. Om du önskar kan vi istället ha kontakt via Skype, Messenger eller liknande under hela eller delar av sessionen.

Var gärna på en skön plats där du kan ligga ner och vila under healingen.

Healingen brukar vara i runt 45 minuter.

 

Tiden efteråt

Det är ofta mycket som rensas ut under sessionen och de närmaste dagarna efteråt. För att må så bra som möjligt under denna tid är det bra om du vilar så mycket du kan, dricker mycket vatten, äter nyttigt och är ute i naturen.

 

Fler sessioner?

Du är varmt välkommen till en session eller till flera sessioner beroende på vad som passar dig. Lyssna till ditt hjärta om när det är tid för nästa session.

 

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.