Mossa

Kärlekscirkel

Kallar ditt hjärta på dig? Längtar du efter att hitta hem till kärleken i ditt hjärta, och följa ditt hjärtas röst? Varmt välkommen att vara med i kärlekscirkeln.

I kärlekscirkeln möts vi hjärta till hjärta. Jag vägleder er i meditationer där vi får kärlekshealing och lyssnar till vårt hjärtas röst. Vi gör hjärtevärmande övningar, och vi dansar och sjunger från hjärtat.

Du behöver inte ha några förkunskaper.

Ha på dig sköna kläder som du kan röra dig i, och ha gärna med en vattenflaska eftersom det är bra att dricka vatten efteråt.

Under delar av kvällen sitter vi på kuddar eller ligger ner på yogamattor. Meddela mig gärna i förväg om du behöver en stol så sätter jag fram en till dig.

Kärlekscirkeln är torsdagen den 27 februari klockan 18:00 i Hälsohuset i Alnarp mellan Malmö och Lund. Kärlekscirkel är i lilla salen på andra våningen. Kom en stund innan så att vi kan börja i tid. Vi slutar runt 20:00.

Varmt välkommen med din anmälan till contact@bridgebyemma.se. När du fått bekräftelsemail betalar du 200 kronor via swish (1232873677) eller bankgiro (802-4150). Ange ditt namn och cirkelns datum som meddelande vid betalning.

Om ni är en grupp som vill att jag håller i en kärlekscirkel för er är ni varmt välkomna att höra av er. Vi träffas i Hälsohuset i Alnarp eller på någon annan plats ni önskar. Du är även varmt välkommen att höra av dig om du exempelvis har en yogaskola eller hälsohus och önskar att jag håller i kärlekscirkel hos er.

 

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.