innersta
Rösten från det djupa medvetande vi alla har inom oss… Källan, alltet, universum, livet, kärleken, gudinnan eller vad än du vill kalla det. Den plats djupt inom oss där vi alla är ett. Min gåva att kanalisera detta medvetande öppnades på vid gavel för tio år sedan då jag kände mig så vilsen att jag från djupet av mitt hjärta bad universum om hjälp. Överlämnade mitt liv till något större.

Rösten blev min vägledare och lärare. Under vägens gång har hela min världsbild förändrats. Om och om igen. Djupare och djupare. Jag kan inte längre se på min omgivning på samma sätt som jag gjorde förr. Allting berör mig på ett så mycket djupare plan. Jag ser vilka konsekvenser det får när vi har glömt vem vi är – vem vi alla är. När vi tappat kontakten med kärleken, kraften och visdomen vi alla har inom oss. När vi glömt bort varför vi lever här på jorden. När vi inte längre ser våra gåvor för vi är så upptagna med att passa in i ett samhälle som mer och mer faller itu.

Nyckeln till förändringen här på jorden finns inom oss. I varenda en av oss. I vår kontakt med den vi alla är. I vår kontakt med kärleken, kraften och visdomen vi alla har inom oss. I våra gåvor. När vi börjar följa vårt hjärtas röst förändras inte bara våra egna liv, det skapar ringar på vattnet som når långt, långt bort. Allt förändras när vi börjar vandra kärlekens väg här på jorden.

Kallar kärlekens väg på dig? Vill du ha hjälp längs vägen? Det djupa medvetande jag kanaliserar finns i både dig och mig, det förenar oss alla. Numera kanaliserar jag även vägledning till andra människor från detta medvetande. Varmt välkommen att beställa en kanaliserad vägledning. Du är även varmt välkommen till mina sessioner med bland annat kanaliserad vägledning och healing på distans eller i Alnarp.

Tillsammans förändrar vi världen. Från hjärtat till hjärta till hjärta…