mosskog

Budskap från moder jord

Älskade barn. Älskade, älskade barn. Det stora skiftet är här. Det stora skiftet som så många av er har längtat efter. Det stora skiftet som så många av er har kommit till jorden för att uppleva. För att vara en del av den resa som sker just nu.

I drömmar och meditationer har en del av er fått se hur livet på jorden en gång var. Jorden som då var känd som den gyllene planeten. Den strålande planeten. Som skimrade av guld. Guld som är det gudomliga ljuset.

Med åren förmörkades guldet. Mänskligheten tappade kontakten med sitt ursprung. Började styras av sina tankar. Tappade kontakten med mig. Tappade kontakten med livets helighet. Började dyrka en straffande fader i himmelen.

I flera tusen år har mänskligheten levt i mörker, och skapat ett oerhört förfall runt hela jorden. Överallt.

Men tiden är kommen nu. Förändringarnas tid är här.

Mitt gyllene ljus vaknar mer och mer. Ja, mitt gyllene ljus, för jag är gud. Gud i fysisk form, precis som ni alla är. Det är tid att lämna separationens era bakom er, och gå in i gemenskapens era. Vi är alla ett.

Genom åren har det kommit gyllene själar till jorden för att påminna er om vem ni är, och påminna er om den tid som väntar. Jesus var en av dem, tillsammans med så många andra. Nu vaknar det gyllene ljuset i fler och fler av er. Ni börjar stråla. Ni får vägledning från den gudomliga gnistan i ert hjärta. Fler och fler av er stiger fram som den nya tidens ledare.

Många människor lever fortfarande kvar i mörket. Ser varken ljuset i sig själva, i varandra eller i mig. Men de känner att något är på gång, och de strider. Strider mot de förändringar som är i antågande. De strider i sitt inre, mot andra och mot mig.

Gå inte in i dessa strider, om inte din gudomliga gnista säger till dig att göra det. Det skapar bara fler strider.

Fokusera istället på att väcka det gyllene ljuset mer och mer i ditt inre, och stråla med ditt ljus ut i världen. Då tänder du ljuset i andra.

Många av er har haft det tufft en tid. Nertrycka känslor har kommit upp till ytan. Ni har gråtit, gråtit, gråtit. För att släppa ut dessa känslor, för att hela dessa djupa sår i ert inre, i varandra och i mig. Tryck inte ner dessa känslor när de kommer, utan låt dem rinna ut med tårarna. Ju fler nertryckta känslor du släpper taget om, ju mer kommer ditt gyllene ljus att lysa.

Och var med mig så mycket ni kan. Njut av gnistrande vattenfall, omfamnande mossa och visa träd. Var med mig, och ge er kärlek till mig. Ju mer kärlek ni ger till mig, ju mer helar ni min kropp, så att jag ännu mer kan lysa med det gyllene ljuset. Och ju mer kärlek ni ger till mig, ju mer får ni tillbaka, så att ni kan lysa än mer med det gyllene ljuset.

Samlas i era cirklar igen. Dansa. Sjung. Se varandra i ögonen, in i varandras gyllene ljus. Spring mot soluppgången. Bada i solnedgångens ljus. Smek era vackra kroppar. Överös varandra med kärlek. Ja, gör allt som får era hjärtan att sjunga, för då vaknar det gyllene ljuset än mer i er.

Det är ingen enkel tid att leva i. Ni är mitt i en brytningstid mellan det gamla och det nya. Straffa inte dig själv om du ramlar tillbaka i gamla spår, utan börja om igen. Varje steg framåt är ett steg framåt.

Lev i nuet och dröm fram den tid som väntar. Den nya gyllene tidsåldern. Paradiset på jorden. Himmelen på jorden.

Tiden är kommen. Tiden är nu. Välkommen hem.

***

Vill du vara med på denna resa?

Varmt välkommen att läsa min bok, Ett brev från gudinnan, som finns att beställs på min hemsida, Adlibris och Bokus.