Solnedgång bakom moln

Meditation med Moder Jord

Vill du fördjupa din kontakt med Moder Jord? Varmt välkommen att vara med på Meditation med Moder Jord. Jag vägleder er i sköna meditationer. Med hjälp av trummans vibrationer får vi djup kontakt med Moder Jord. Vi gör härliga övningar där vi bland annat utforskar naturens helande krafter och fördjupar vår kontakt med träden omkring oss. Vi går även meditativa naturvandringar där vi utforskar naturen med alla våra sinnen.

Du behöver inte ha några förkunskaper. Ha på dig bekväma och oömma kläder efter väder. Ta med ett liggunderlag eller en filt som du kan sitta och ligga på, och gärna en filt som du kan svepa in dig i om du blir frusen. Om du har svårt att sitta på marken får du gärna ta med en pall eller en stol som du kan sitta på.

Jag håller i Meditation med Moder Jord då och då i den härliga grönskan Alnarpsparken mellan Malmö och Lund. Jag meddelar kommande datum via hemsidan, Facebook-sidan och inspirationsbrevet som du gärna får prenumerera på.

Om ni är en grupp som vill att jag håller i Meditation med Moder Jord för er är ni varmt välkomna att höra av er. Vi träffas i Alnarpsparken eller på någon annan plats i naturen där ni önskar.

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.