Mossa

Moder jord-cirkel

Vill du fördjupa din kontakt med moder jord? Varmt välkommen att vara med i moder jord-cirkeln i den härliga grönskan i Alnarpsparken.

Jag vägleder er i sköna meditationer där vi med hjälp av trumman får djup kontakt med moder jord. Vi gör härliga övningar där vi bland annat utforskar moder jords helande krafter. Vi går även en meditativ naturvandring där vi lär känna moder jord med alla våra sinnen.

Du behöver inte ha några förkunskaper.

Ha på dig bekväma och oömma kläder efter väder. Ta med ett liggunderlag eller en filt som du kan sitta och ligga på, och gärna en filt som du kan svepa in dig i om du blir frusen. Om du har svårt att sitta ner på marken får du gärna ta med en pall eller en stol.

Jag håller i moder jord-cirkel då och då i den härliga grönskan Alnarpsparken mellan Malmö och Lund. Jag meddelar kommande datum via hemsidan, Facebook-sidan och inspirationsbrevet som du gärna får prenumerera på.

Om ni är en grupp som vill att jag håller i en moder jord-cirkel för er är ni varmt välkomna att höra av er. Vi träffas i Alnarpsparken eller på någon annan plats i naturen där ni önskar. Du är även varmt välkommen att höra av dig om du exempelvis har en festival eller retreat och önskar att jag håller i moder jord-cirkel där.

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.