Mossa

Healingsession

Varmt välkommen till mina healingsessioner på distans eller i Hälsohuset i Alnarp i vackra Alnarpsparken mellan Malmö och Lund.

Jag förmedlar djupt avslappnande healing som hjälper till att rena, förena och skapar balans i kropp, sinne, själ och hjärta. Du vilar och tar emot den helande kraften.

I slutet av sessionen delar jag med mig av det som kom till mig under healingen, och du är välkommen att prata om dina upplevelser om du vill.

Praktisk information

Varmt välkommen att maila till mig för att boka tid för din healingsession. Ange om du kan komma till mig i Alnarp eller om du vill ha sessionen på distans. Skriv några datum och tider då du är ledig. I Alnarp är jag främst på måndagar, tisdagar och torsdagar. Meddela även om det är något jag bör känna till om dig inför sessionen.

En session kostar 800 kronor. Betala via Swish (1232873677) eller bankgiro (802-4150) innan sessionen. Ange ditt namn och session som meddelande när du betalar. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till healing.

En session brukar vara i runt en timme, ibland lite längre.

Session i Alnarp

Kom gärna i god tid eftersom det kan vara svårt att hitta till Hälsohuset i Alnarp.

Du vilar skönt nerbäddad på en massagebänk under healingen.

Ha gärna med en vattenflaska eftersom det är viktigt att dricka mycket vatten efteråt.

Ta gärna en promenad i Alnarpsparken efteråt för att låta upplevelsen sjunka in.

Session på distans

Vid session på distans kan du välja att vi har kontakt via Skype, Messenger eller liknande under hela eller delar av sessionen. Ha gärna en skön plats i närheten där du kan ligga och vila under healingen.

Du kan även välja att vi enbart har kontakt via e-post. Du ligger i så fall och vilar och tar emot healingen under den bokade tiden. Efter healingen mailar jag dig om vad som kom till mig under healingen.

Meddela vilket alternativ du önskar i samband med bokningen.

Tiden efteråt

Det är ofta mycket som rensas ut under sessionen och de närmaste dagarna efteråt. För att må så bra som möjligt under denna tid är det bra om du vilar så mycket du kan, dricker mycket vatten, äter nyttigt och är ute i naturen.

Fler sessioner?

Du är varmt välkommen till en session eller till flera sessioner beroende på vad som passar dig.

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.