Mossa

Gudinnesession

Varmt välkommen till mina gudinnesessioner på distans eller i Hälsohuset i Alnarp i vackra Alnarpsparken mellan Malmö och Lund.

Varje session utformas efter vad just du behöver.

Jag förmedlar djupt avslappnande healing som hjälper till att rena, förena och skapar balans i kropp, sinne, själ och hjärta.

Med trumman hjälper jag dig att lösa upp blockeringar, väcka upp din feminina kraft, och fördjupa din kontakt med din inre gudinna och med moder jord.

Jag förmedlar kanaliserad vägledning till dig från din inre gudinna. Vägledningen hjälper dig att minnas vem du är och varför du lever här på jorden. Den kan handla om allt från dina gåvor och livsuppgifter till hur du hittar hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig.

Ofta får du övningar och meditationer som du kan använda i din vardag.

Vi börjar och avslutar sessionen med samtal. Om du önskar ägnar vi en större del av sessionen åt vägledande samtal.

Praktisk information

Varmt välkommen att maila till mig för att boka tid för din gudinnesession. Skriv om du vill ha sessionen på distans eller om du vill komma till mig i Alnarp. Skriv några datum och tider då du är ledig. I Alnarp är jag främst på måndagar, tisdagar och torsdagar. Meddela även om det är något jag bör känna till om dig inför sessionen.

En session kostar 800 kronor. Betala via Swish (1232873677) eller bankgiro (802-4150) innan sessionen. Ange ditt namn och session som meddelande när du betalar.

En session brukar vara i mellan en och en och en halv timme.

Jag brukar spela in den kanaliserade vägledningen på en ljudfil som jag mailar till dig efteråt.

Om du enbart önskar healing kan du boka tid till en healingsession.

Session i Alnarp

Kom gärna i god tid eftersom det kan vara svårt att hitta till Hälsohuset i Alnarp.

Du vilar skönt nerbäddad på en massagebänk under healingen.

Ta gärna en promenad i Alnarpsparken efteråt för att låta upplevelsen sjunka in. Ha gärna med en vattenflaska eftersom det är viktigt att dricka mycket vatten efteråt.

Session på distans

Vid session på distans har vi kontakt via Skype, Messenger eller liknande under hela eller delar av sessionen. Ha en skön plats i närheten där du kan ligga och vila under healingen.

Tiden efteråt

Det är ofta mycket som rensas ut under sessionen och de närmaste dagarna efteråt. För att må så bra som möjligt under denna tid är det bra om du vilar så mycket du kan, dricker mycket vatten, äter nyttigt och är ute i naturen.

Lyssna gärna till vägledningen flera gånger tiden framöver. Ofta är det olika delar som sjunker in i hjärtat från gång till gång.

Fler sessioner?

Du är varmt välkommen till en session eller till flera sessioner beroende på vad som passar dig. Lyssna till ditt hjärta om när det är tid för nästa session.

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.