Mossa

Gudinnesession

Varmt välkommen till mina gudinnesessioner på distans eller i Hälsohuset i Alnarp i vackra Alnarpsparken mellan Malmö och Lund.

Gudinnesessionerna är för dig som längtar efter att hitta hem till din feminina kraft, följa ditt hjärtas röst och leva i kärlek. De är för dig som drömmer om att förenas med din inre gudinna och med moder jord.

Varje session utformas efter vad just du behöver.

Med healing, trumma och aktiveringar hjälper jag dig att väcka upp kärleken i ditt hjärta och den feminina kraften i din livmoder. Jag hjälper dig att lösa upp blockeringar så att kärleken och kraften kan flöda fritt i dig, och du kan vara den du är.

Jag förmedlar kanaliserad vägledning till dig från din inre gudinna och moder jord. Vägledningen hjälper dig att minnas vem du är och varför du lever här på jorden. Den kan handla om allt från dina gåvor och livsuppgifter till hur du hittar hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig.

Du får övningar och meditationer som du kan använda i din vardag.

Vi börjar och avslutar sessionen med samtal. Om du önskar kan vi ägna en större del av sessionen åt samtal.

 

Praktisk information

Varmt välkommen att maila till mig för att boka tid för din gudinnesession. Ange om du kan komma till mig i Alnarp eller om du vill ha sessionen på distans. Skriv några datum och tider då du är ledig. I Alnarp är jag främst på måndagar, tisdagar och torsdagar. Meddela även om det är något jag bör känna till om dig inför sessionen.

En session kostar 800 kronor. Betala via Swish (1232873677) eller bankgiro (802-4150) innan sessionen. Ange ditt namn och session som meddelande när du betalar.

En session brukar vara i mellan en och en och en halv timme.

Jag brukar spela in den kanaliserade vägledningen på en ljudfil som jag mailar till dig efteråt.

Det spelar ingen roll om du har en fysisk livmoder eller inte. Vi har alla ett kraftcenter på denna plats.

Om du enbart önskar healing kan du boka tid till en healingsession.

 

Session i Alnarp

Kom gärna i god tid eftersom det kan vara svårt att hitta till Hälsohuset i Alnarp.

Du sitter i en fåtölj eller vilar skönt nerbäddad på en massagebänk under healingen.

Om vädret tillåter har vi ibland delar av sessionen ute i Alnarpsparken om det känns bra för dig.

Ha gärna med en vattenflaska eftersom det är viktigt att dricka mycket vatten efteråt.

Ta gärna en promenad i Alnarpsparken efteråt för att låta upplevelsen sjunka in.

 

Session på distans

Vid session på distans har vi kontakt via Skype, Messenger eller liknande under hela eller delar av sessionen. Ha gärna en skön plats i närheten där du kan ligga och vila under healingen.

 

Tiden efteråt

Det är ofta mycket som rensas ut under sessionen och de närmaste dagarna efteråt. För att må så bra som möjligt under denna tid är det bra om du vilar så mycket du kan, dricker mycket vatten, äter nyttigt och är ute i naturen.

Lyssna gärna till vägledningen flera gånger tiden framöver. Ofta är det olika delar som sjunker in i hjärtat från gång till gång.

 

Fler sessioner?

Du är varmt välkommen till en session eller till flera sessioner beroende på vad som passar dig. Lyssna till ditt hjärta om när det är tid för nästa session.

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.