Mossa

Gudinnecirkel

Varmt välkommen att vara med i gudinnecirkeln. Jag vägleder er i sköna meditationer där vi får ta emot healing och vägledning. Vi gör härliga övningar, och vi sjunger och dansar till trumman. I cirkeln möts vi hjärta till hjärta i helande systerskap.

Gudinnecirkeln hjälper dig att hitta hem till din feminina kraft, följa ditt hjärtas röst och leva i kärlek. Gudinnecirkeln hjälper dig att fördjupa din kontakt med din inre gudinna och med moder jord.

Alla kvinnor är varmt välkomna att vara med. Du behöver inte ha några förkunskaper, och du kan när som helst bara vila en stund om du vill.

Ha på dig sköna kläder som du kan röra dig i, och ha gärna med dig en vattenflaska eftersom det är bra att dricka vatten efteråt.

Vi sitter på kuddar på golvet. Meddela mig gärna i förväg om du behöver en stol så sätter jag fram en till dig.

Jag håller i gudinnecirkel då och då i Hälsohuset i Alnarp mellan Malmö och Lund. Nästa gång är måndagen den 11 mars klockan 18:00. Gudinnecirkeln är i lilla salen på andra våningen. Kom gärna några minuter innan så att vi kan börja i tid. Vi slutar runt 19:30.

Varmt välkommen med din anmälan till contact@bridgebyemma.se. När du fått bekräftelsemail betalar du 150 kronor via swish (1232873677) eller bankgiro (802-4150). Ange ditt namn och gudinnecirkelns datum som meddelande vid betalning.

Om ni är en grupp som vill att jag håller i en gudinnecirkel för er är ni varmt välkomna att höra av er. Vi träffas i Hälsohuset i Alnarp eller på någon annan plats ni önskar. Du är även varmt välkommen att höra av dig om du exempelvis har en yogaskola eller hälsohus och önskar att jag håller i gudinnecirkel hos er.

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.