Mossa

Gudinnecirkel

Under lång tid har det feminina varit förtryckt här på jorden, men nu vaknar hon i fler och fler. Vi längtar efter att hitta hem till vår feminina kraft, följa vårt hjärtas röst och leva i kärlek. Vi drömmer om att förenas med vår inre gudinna och med moder jord. Gudinnecirkeln hjälper oss på denna resa.

I gudinnecirkeln möts vi hjärta till hjärta i skön gemenskap. Jag guidar er i helande meditationer där vi får vägledning från vår inre gudinna. Vi dansar och sjunger till trumman, och vi gör härliga övningar. I gudinnecirkeln skickar vi kärlek till moder jord och skapar en skönare värld tillsammans.

Alla kvinnor är varmt välkomna att vara med. Du behöver inte ha några förkunskaper, och du kan när som helst bara vila en stund om du känner för det.

Ha på dig sköna kläder som du kan röra dig i, och ha gärna med en vattenflaska eftersom det är bra att dricka vatten efteråt.

Under delar av kvällen sitter vi på kuddar eller ligger ner på yogamattor. Meddela mig gärna i förväg om du behöver en stol så sätter jag fram en till dig.

Jag håller i gudinnecirkel då och då i Hälsohuset i Alnarp mellan Malmö och Lund. Nästa gång är måndagen den 6 maj klockan 18:00. Gudinnecirkeln är i lilla salen på andra våningen. Kom gärna några minuter innan så att vi kan börja i tid. Vi slutar runt 19:30.

Varmt välkommen med din anmälan till contact@bridgebyemma.se. När du fått bekräftelsemail betalar du 150 kronor via swish (1232873677) eller bankgiro (802-4150). Ange ditt namn och gudinnecirkelns datum som meddelande vid betalning.

Om ni är en grupp som vill att jag håller i en gudinnecirkel för er är ni varmt välkomna att höra av er. Vi träffas i Hälsohuset i Alnarp eller på någon annan plats ni önskar. Du är även varmt välkommen att höra av dig om du exempelvis har en yogaskola eller hälsohus och önskar att jag håller i gudinnecirkel hos er.

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.