Solnedgång bakom moln

Hur kan jag hjälpa dig?

Hur kan jag hjälpa dig?

Under lång tid har det feminina varit förtryckt här på vår jord, men nu vaknar hon upp i fler och fler. Vi längtar efter att hitta hem till vår feminina kraft, följa vårt hjärtas röst och leva i kärlek. Vi drömmer om att förenas med vår inre gudinna och med moder jord. Jag heter Emma Malmsten och kallar mitt företag Bridge by Emma – En bro mellan himmel och jord. Jag är prästinna och hjälper dig på denna resa.

Varmt välkommen till mina gudinnesessioner och healingsessioner på distans eller i Hälsohuset i Alnarp i härliga Alnarpsparken mellan Malmö och Lund. Jag håller även i cirklar såsom gudinnecirkel och helig cirkel. Du är också varmt välkommen att beställa ett gudinnebrev med kanaliserad vägledning.

Gudinnesession

Varmt välkommen till mina gudinnesessioner på distans eller i Hälsohuset i Alnarp i vackra Alnarpsparken mellan Malmö och Lund. Varje session utformas efter vad just du behöver. Jag förmedlar djupt avslappnande healing som hjälper till att rena, förena och skapar balans i kropp, sinne, själ och hjärta. Med trumman hjälper jag dig att lösa upp blockeringar, väcka upp din feminina kraft, och fördjupa din kontakt med din inre gudinna och med moder jord. Jag förmedlar även kanaliserad vägledning till dig från din inre gudinna.

Healingsession

Varmt välkommen till mina healingsessioner på distans eller i Hälsohuset i Alnarp. Jag förmedlar djupt avslappnande healing som hjälper till att rena, förena och skapar balans i kropp, sinne, själ och hjärta. Du vilar och tar emot den helande kraften. I slutet av sessionen delar jag med mig av det som kom till mig under healingen, och du är välkommen att prata om dina upplevelser om du vill.

Gudinnebrev

Varmt välkommen att beställa ett brev med vägledning som jag kanaliserar till dig från din inre gudinna. Brevet hjälper dig att minnas vem du är och varför du lever här på jorden. Det kan handla om allt från dina gåvor och livsuppgifter till hur du hittar hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig. Brevet kan även hjälpa dig på olika plan i ditt liv, såsom vad du kan göra för att få mer livsglädje, ökat välbefinnande och finna inre frid. Ofta får du även övningar och meditationer som du kan använda i din vardag.

Gudinnecirkel 11 mars

Varmt välkommen att vara med i gudinnecirkeln. Jag vägleder er i sköna meditationer där vi får ta emot healing och vägledning. Vi gör härliga övningar, och vi sjunger och dansar till trumman. I cirkeln möts vi hjärta till hjärta i helande systerskap. Gudinnecirkeln hjälper dig att hitta hem till din feminina kraft, följa ditt hjärtas röst och leva i kärlek. Gudinnecirkeln hjälper dig att fördjupa din kontakt med din inre gudinna och med moder jord. Nästa gång är måndagen den 11 mars klockan 18:00 i Hälsohuset i Alnarp.

Helig cirkel

Varmt välkommen att vara med i den heliga cirkeln. Med trumman och min röst vägleder jag er i djupt avslappnande och helande meditationer som för dig djupt in i hjärtat och kärleken. Alla är varmt välkomna att vara med i cirkeln. Du behöver inte ha mediterat tidigare. Trummans vibrationer hjälper dig att slappna av och komma in i meditationen. Vi träffas i Hälsohuset i Alnarp eller på någon annan plats ni önskar.

Meditation med Moder Jord

Vill du fördjupa din kontakt med Moder Jord? Varmt välkommen att vara med på Meditation med Moder Jord. Jag vägleder er i sköna meditationer. Med hjälp av trummans vibrationer får vi djup kontakt med Moder Jord. Vi gör härliga övningar där vi bland annat utforskar naturens helande krafter och fördjupar vår kontakt med träden omkring oss. Vi går även meditativa naturvandringar där vi utforskar naturen med alla våra sinnen. Vi träffas i den härliga grönskan i Alnarpsparken eller på någon annan plats i naturen där ni önskar.

För grupper

För närvarande erbjuder jag gudinnecirkel, helig cirkel och meditation med moder jord för grupper. Är ni en grupp som vill att jag ska hålla i någon av dessa för er? Eller har du exempelvis en yogaskola, hälsohus, mässa eller festival och vill att jag ska hålla i någon av dessa hos er? Välkommen att höra av dig för att diskutera fram ett lämpligt upplägg. Jag kan även skapa andra aktiviteter som passar er, exempelvis meditationer, workshops eller föredrag.

Om ni är flera som vill ha privata sessioner kanske jag kan komma till er. Välkommen att höra av er för vidare diskussion.

För företag och organisationer

Healing och meditation är bra redskap att använda vid bland annat spänningar, stress och utmattning. Era medarbetare kan använda sina friskvårdsbidrag till healing och meditation.

Välkommen att höra av er för att diskutera hur jag kan hjälpa era medarbetare.

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.