Solnedgång bakom moln

Hur kan jag hjälpa dig?

Hur kan jag hjälpa dig?

Under lång tid har det feminina varit förtryckt här på jorden, men nu vaknar hon i fler och fler. Vi längtar efter att hitta hem till vår feminina kraft, följa vårt hjärtas röst och leva i kärlek. Vi drömmer om att förenas med vår inre gudinna och med moder jord. Jag heter Emma Malmsten och kallar mitt företag Bridge by Emma – En bro mellan himmel och jord. Jag är prästinna och hjälper dig på denna resa.

Varmt välkommen till mina gudinnesessioner och healingsessioner på distans eller i Hälsohuset i Alnarp i härliga Alnarpsparken mellan Malmö och Lund. Jag håller även i cirklar såsom gudinnecirkel, moder jord-cirkel och helig cirkel. Du är också varmt välkommen att beställa ett gudinnebrev med kanaliserad vägledning.

Gudinnesession

Varmt välkommen till mina gudinnesessioner på distans eller i Hälsohuset i Alnarp i vackra Alnarpsparken mellan Malmö och Lund. Varje session utformas efter vad just du behöver. Med healingtrumma och aktiveringar hjälper jag dig att väcka upp kärleken i ditt hjärta och den feminina kraften i din livmoder. Jag hjälper dig att lösa upp blockeringar så att kärleken och kraften kan flöda fritt i dig, och du kan vara den du är. Jag förmedlar kanaliserad vägledning till dig från din inre gudinna och moder jord. Du får även övningar och meditationer som du kan använda i din vardag.

Gudinnebrev

Varmt välkommen att beställa ett brev med vägledning som jag kanaliserar till dig från din inre gudinna eller moder jord. Brevet hjälper dig att minnas vem du är och varför du lever här på jorden. Det kan handla om allt från dina gåvor och livsuppgifter till hur du hittar hem till kärleken, kraften och visdomen du har inom dig. Brevet kan även hjälpa dig på olika plan i ditt liv, såsom vad du kan göra för att få mer livsglädje, ökat välbefinnande och finna inre frid.

Gudinnecirkel

Varmt välkommen att vara med i gudinnecirkeln. I gudinnecirkeln möts vi hjärta till hjärta i skön gemenskap. Jag guidar er i helande meditationer där vi får vägledning från vår inre gudinna. Vi dansar och sjunger till trumman, och vi gör härliga övningar. I gudinnecirkeln skickar vi kärlek till moder jord och skapar en skönare värld tillsammans. Vi träffas i Hälsohuset i Alnarp eller på någon annan plats ni önskar.

Healingsession

Varmt välkommen till mina healingsessioner på distans eller i Hälsohuset i Alnarp. Jag förmedlar djupt avslappnande healing som hjälper till att rena, förena och skapar balans i kropp, sinne, själ och hjärta. Du vilar och tar emot den helande kraften. I slutet av sessionen delar jag med mig av det som kom till mig under healingen, och du är välkommen att prata om dina upplevelser om du vill.

Helig cirkel

Varmt välkommen att vara med i den heliga cirkeln. Med trumman och min röst vägleder jag er i djupt avslappnande och helande meditationer som för dig djupt in i hjärtat och kärleken. Alla är varmt välkomna att vara med i cirkeln. Du behöver inte ha mediterat tidigare. Trummans vibrationer hjälper dig att slappna av och komma in i meditationen. Vi träffas i Hälsohuset i Alnarp eller på någon annan plats ni önskar.

Moder jord-cirkel 

Vill du fördjupa din kontakt med moder jord? Varmt välkommen att vara med i moder jord-cirkeln i den härliga grönskan i Alnarpsparken. Jag vägleder er i sköna meditationer där vi med hjälp av trumman får djup kontakt med moder jord. Vi gör härliga övningar där vi bland annat utforskar moder jords helande krafter. Vi går även en meditativ naturvandring där vi lär känna moder jord med alla våra sinnen.Vi träffas i den härliga grönskan i Alnarpsparken eller på någon annan plats i naturen där ni önskar.

För grupper

För närvarande erbjuder jag gudinnecirkel, helig cirkel och moder jord-cirkel för grupper. Är ni en grupp som vill att jag ska hålla i någon av dessa för er? Eller har du exempelvis en yogaskola, hälsohus, mässa eller festival och vill att jag ska hålla i någon av dessa hos er? Välkommen att höra av dig för att diskutera fram ett lämpligt upplägg. Jag kan även skapa andra aktiviteter som passar er, exempelvis meditationer, workshops eller föredrag.

Om ni är flera som vill ha privata sessioner kanske jag kan komma till er. Välkommen att höra av er för vidare diskussion.

För företag och organisationer

Healing och meditation är bra redskap att använda vid bland annat spänningar, stress och utmattning. Era medarbetare kan använda sina friskvårdsbidrag till healing och meditation.

Välkommen att höra av er för att diskutera hur jag kan hjälpa era medarbetare.

Följ mig gärna på Instagram och
Facebook. På min YouTube-kanal kan du bland annat lyssna till guidade meditationer.